Türkiye’nin Yerli Enerji Kaynakları Fuarı Açılıyor

Demos Fuarcılık, Türkiye’nin enerji sektörünü bir araya getirecek dev bir organizasyona imza atıyor.

12.01.2016
Türkiye’nin Yerli Enerji Kaynakları Fuarı Açılıyor

Demos Fuarcılık, Türkiye’nin enerji sektörünü bir araya getirecek dev bir organizasyona imza atarak, 21 – 22 – 23 Ocak tarihlerinde Ankara Congresium’da POWER NEXT FAIR adı altında geniş çaplı enerji fuarlarını gerçekleştiriyor.

Yerli enerji kaynaklarının öneminin hayati önem taşıdığı günümüzde ülkemiz doğal kaynaklarını kullanarak enerji üretme teknolojileri ziyaretçilere buluşuyor.
Fuarlar ve parelel sempozyumlarda çok önemli bilgi paylaşımları yapılacak.



Organizasyonun içinde;
• Jeotermal Enerji Teknolojileri Fuarı (Expo Geothermal),
• Barajlar ve HES Fuarı ve Konferansı
• Biyogaz, Biyokütle Enerji Teknolojileri Fuarı ve Konferansı
• Boru Hatları Ekipmanları Fuarı
• Enerji Depolama ve Elektrikli Araç Teknolojileri Fuar ve Konferansı

bulunuyor.


Ortadoğu’nun En Büyük Jeotermal Enerji Teknolojileri Fuarı
Dünya jeotermal enerji potansiyeli sıralamasında ilk sıralarda yer alan Türkiye’de, jeotermal enerjinin önemi git gide artmakta olup, bu potansiyeli fuar boyutuna çeviren ilk kuruluş olan Demos Fuarcılık, Türkiye’de büyük ses getirecek 3.Jeotermal Enerji Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı’nı (Expo Geothermal) 21 – 22 – 23 Ocak’ta Ankara’da düzenliyor.
Jeotermal ısı ve elektrik üretiminde Türkiye’nin önde gelen tüm şirketleri ve kurumları bu fuarda boy gösteriyor. Yenilenebilir enerji kaynakları arasında çok önemli bir yere sahip olan ve hiçbir zaman tükenmeyecek termal enerjinin giderek daha önemli hale geleceği, bu fuarla bir kez daha tüm Türkiye’ye aktarılacak.


Dünya’nın Tek Baraj ve HES Fuarı
İlki 2014’te İstanbul’da, ikincisi de 2015 yılında Ankara’da yapılan ve büyük ses getiren Baraj & HES ve Su Yapıları Yapım İşletim Otomasyon Teknoloji Ekipmanları ve İhtisas Fuarı, 3. Kez Başkent’te düzenleniyor.
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nün (DSİ) büyük destek verdiği fuar, ülkemizin enerji ihtiyacına büyük çözümler getirecek teknolojilerin tanıtılması ve enerji sektörüne yön vermesi adına büyük önem taşıyor ve ilgi görüyor. 21 – 22 – 23 Ocak tarihlerinde Ankara Congresium’da gerçekleştirilecek organizasyona 100’ün üzerinde firma katılıyor. Fuarda ayrıca Ekim ayında Antalya’da yine Demos Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan Avrupa Kulübü Barajlar Sempozyumu’nun da lansmanı yapılacak.


Türkiye’nin İlk Biyogaz Fuarı
Yenilenebilir enerjinin büyük önem kazandığı günümüzde, bu kaynakların değerlendirilmesi adına faaliyet gösteren tüm firmaların yer alacağı Biomass Energy Expo – Biyogaz, Biyokütle ve Biyodizel Ekipmanları Fuarı, Demos Fuarcılık öncülüğünde 21 Ocak Perşembe günü Ankara’da kapılarını açıyor.
3 gün sürecek organizasyonda, Türkiye, yeni ve çevre dostu üretim teknolojileriyle faaliyet gösteren firmaları, aynı zamanda sektörü tanıyıp, ilerleyen yıllarda daha da büyüyecek bir fuarla tanışacak. Fuarda ayrıca ilk 2 gün boyunca konferans ve seminer de yapılacak.


Enerji Depolama Teknolojileri ve Elektrikli Araç Teknolojileri Fuarı
Demos Fuarcılık öncülüğünde Türkiye yeni bir fuarla daha tanışıyor. Ülkemizin enerji verimliliği açısından büyük önem taşıyan, üretilen enerjinin depolanması tekniği bu fuarla tanıtılıyor. Ayrıca, çevre dostu teknolojilerin başında gelen elektrikli araç üretimi, günümüzde kullanımının yaygınlaştığı ülkemizde, bu sektörü daha da büyütecek olan firmalar, bu fuarda bir araya geliyor.
Enerji Depolama & Elektrikli Araç Teknolojileri ve Kongre Fuarı ve konferansı, 21 – 22 – 23 Ocak tarihlerinde Ankara Congresium’da kapılarını ziyaretçilere açıyor.


Boru Boru Hattı Teknolojileri Fuarı
Dünyanın enerji hattı üzerinde bulunan ülkemizdeki büyük yatırımların başında boru hattı projeleri geliyor. Demos Fuarcılık, enerji sektöründe önemli bir yer tutan Boru ve ekipmanları üretiminde faaliyet gösteren firmaları bir araya getirerek Pipeline Expo’yu sektörle buluşturuyor.
21 Ocak’ta başlayıp 3 gün sürecek Boru ve Boru Hatları, Ekipmanları, Güvenlik ve Bakım Teknolojileri Fuarı, Congresium’da gerçekleşecek.


Türkiye’nin İlk Meteoroloji Fuarı
Türkiye, özel bir fuarla tanışıyor. Dünyada sayılı örneği olan, hava olaylarını, meteorolojik gelişmeleri inceleyen, hidroloji, oşinografi ve çevresel ölçüm teknolojilerini geliştiren, ölçüm sistemlerini üreten  ve bu ölçümlere ilişkin hizmet sunan şirketler ile bu ürün ve hizmetlerin kullanıcısı olan kurum ve kuruluşları, bu alandaki uzmanları bir araya getiren Meteo Expo, ülkemizde ilk kez Ankara’da gerçekleştiriliyor.  
Sektördeki üreticilerle kullanıcıları buluşturarak, en son teknolojilerin, ürünlerin ve gelişmelerin hedef kitleye sunulması ve kullanıcı talepleriyle görüşlerinin üreticilere aktarılmasını sağlayacak olan Meteoroloji, Ölçümleme Teknolojileri ve Ekipmanları Fuar ve Konferansı; 21 – 22 – 23 Ocak 2016 tarihlerinde Congresium’da yapılacak.

Fuarlar hakkında detaylı bilgi ve online davetiyenizi www.demosfuar.com.tr ve www.powernextfair.com adreslerinden alabilirsiniz.

Twitter'da
takip et

@enerjiatlasi
Enerji HaberleriYeni Eklenen Santraller