Yetkili Olmayan Servislerin Yaşattığı Mağduriyetler Hakkında Önemli Uyarılar

Bilinçli bir kombi kullanıcısı, sıcak ve güvenli bir kış geçirmek için soğuklar başlamadan önce yıllık rutin kombi bakımını yaptırmalıdır. Kombi bakımı yaptırırken, korsan servislere karşı dikkatli olunmalı ve doğru kombi yetkili servis uzmanlarıyla iletişime geçilmeli. Ancak, öncelikle yetkili servise ulaşıldığından emin olunmalıdır.

01.01.2018
Yetkili Olmayan Servislerin Yaşattığı Mağduriyetler Hakkında Önemli Uyarılar

Yetkili Olmayan Kombi Servisini Nasıl Anlarsınız?

Yetkili olmayan kombi servisleri; genellikle internet üzerinden, sosyal medya aracılığı ile telefon aramaları ile ya da mesajlarla, kapınıza, arabanıza broşür veya kartlarını bırakarak size ulaşmaya çalışırlar. Kurumsal izlenim oluşturur, yetkili servis gibi davranırlar. Sahte logolar kullanabilir, orijinal firmanın numaralarına yakın telefon hatları temin edebilirler, web sitelerinde taklide başvurabilirler. Kendilerini kombi yetkili servis olarak tanıtabilecek sahte servislerle karşılaştığınızda öncelikle bu kişilerin iş yerine ait kimlik bilgilerini yetkili servis aracılığıyla teyit ettirmelisiniz. Yapılan işlem belgelerini ve ödeme yaptığınız tutarların faturalarını mutlaka talep etmelisiniz.



Yetkili Olmayan Servisler Size Nasıl Bir Mağduriyet Yaşatabilirler?
Orijinal sağlam parçayı alıp, yerine orijinal olmayan yedek parçayı koyabilirler. Orijinal olmayan yedek parçaları gereksiz şekilde kullanabilir ve yüksek bakım ücretleri isterler. Yedek parça değişiminde verilmesi gereken bir yıllık garanti süresini alamazsınız. Servis sonrası verilen belge geçersiz olabilir. Yanlış parça kullanımı sonrasında arıza devam ederse de korsan servisle bir daha iletişim sağlayamayabilir ve yeni arızalarla karşılaşabilirsiniz. Yetkili servisten hizmet almanın aksine size pahalıya mal olurlar.
Önemli bir problemi olmayan, küçük ve hızlı bir bakımla düzelecek kombinize bozuk damgası vurarak, size yeni bir kombi satmaya çalışabilirler. Ürüne yanlış bir şekilde müdahale edip ürünün garantisinin geçersiz olmasına neden olabilir, yaptıkları hatalarla onarılamaz sonuçlara yol açar ve  zaman zaman sizi tüketici hakem heyetleri ve yargıya başvurmak zorunda bırakabilirler.
Evinizdeki değerli eşyaları alıp daha fazla maddi zarara da yol açabilirler. Eğitimsiz ve yetkisiz kişilerin evinize ve size zarar vermesi olasılığı yüksek. Yanlış, yetkisiz ve hatalı bir müdahale ne yazık ki can kaybı gibi korkunç sonuçlara da yol açabilir. Can ve mal güvenliğiniz için kombi bakımında, kombi yetkili servis uzmanlarından başkasına güvenmeyin. Çünkü; yaşanan mağduriyetler neticesinde şikayet mercii bulunamayacağı için mağduriyet katlanacaktır. Tüm bu nedenlerden dolayı; kombi servis hizmetine ihtiyaç duyduğunuzda, direkt firma yardımıyla doğru yetkili servis numaralarını temin etmelisiniz. 

Yetkili Servis Neden Önemli?

Kombi bakımı, can ve mal güvenliği açısından önem arz eder. Kombilere periyodik olarak yılda bir kez bakım yapılmalıdır. Alacağınız kombi yetkili servis hizmeti, kombi bakımı, yedek parça kontrolü ve kombi temizliğini içerir. Performans ölçülür, tamir edilir ve gerekiyorsa parçalar değiştirilir. Yedek parça kullanımında orijinallik önemlidir. Baştan sona tüm teknik, temizlik ve emniyet konularında bakımın tam olması için kombi yetkili servis başvurulması gereken tek mercidir. Olumsuz durumlar yaşamamak ve mağdur olmamak için servis ağı güçlü bir kombi markası tercih etmekse ilk yapılacak şeydir. Buderus markası; geniş yetkili servis ağı, eğitimli personeli, hizmet kalitesi, garanti kapsamı ve güvenceleriyle  her zaman yanınızda yer alarak hayatınıza konfor katar.



Buderus Yetkili Servisi ile Kaliteli Hizmete Kolayca Ulaşın

“Doğru teknik hizmet ve düzgün diyalog” ilkesiyle hareket eden Buderus yetkili servisi sizin için anında ve garantili çözüm üretir. Çünkü Buderus sizin konfor ve güvenliğinizi ön planda tutan eğitimli kombi yetkili servis ekibine sahiptir. Periyodik eğitimlerden geçen, teknik bilgisi sürekli güncellenen, profesyonel adımlarla ilerleyen bir ekiptir. Ayrıca geniş servis ağı, bakım ve arızalarda üstün ve kaliteli hizmeti ile öne çıkar.  Buderus ürünleri satın aldığınızda ürününüzün garanti kapsamını kaybetmemesi ve hak kaybı yaşamamanız adına, ihtiyacınız olan bakım ve tamiratlarda Buderus kombi yetkili servis noktalarıyla iletişime geçmelisiniz.

Twitter'da
takip et

@enerjiatlasi
Enerji HaberleriYeni Eklenen Santraller