Ümraniye Parkları Güneş Enerjili Led Ampüller İle Aydınlanacak

Ümraniye Belediyesi ilçe sınırları içerisindeki parkları güneş enerjisi kullanan led ampüller ile aydınlatacak.

30.09.2014
Ümraniye Parkları Güneş Enerjili Led Ampüller İle Aydınlanacak

Ümraniye Belediyesi ilçe hudutları içerisinde yer alan 98 parkı güneş enerjisi ile çalışacak led ampüller ile aydınlatacak.

Ümraniye Belediyesi sınırlarında yer alan Aşağı Dudullu, Adem Yavuz, Altınşehir, Armağan Evler, Atakent, Atatürk, Cemil Meriç, Çakmak, Çamlık, Dumlupınar, Elmalıkent, Esenevler, Esenkent, Esenşehir, Fatih Sultan Mehmet, Hekimbaşı, Huzur, İhl Kuyu, İnkılap, İstiklal, Kazım Karabekir, Madenler, N. Kemal, Necip Fazıl, Parseller, Site, Şerifali, Tantavi, Tatlısu, Toğağacı ve Yukarı Dudullu mahallelerinde yer alan 98 parkta güneş enerjisi gündüzleri akülerde depolanacak ve geceleri led ampüller ile parkları aydınlatacak.

Açılan ihale ile 100'er adet led armatür, güneş paneli, galvaniz direk ve 200 adet jel akü temin edilerek montajı yaptırılacak.

Güneş enerjili led ampüllü aydınlatma sisteminde; 40 W 3.000 Lümen 24 Volt led ampül, polikristal veya monokristal tip 250 Wp güneş paneli, 80 Ah 12 Volt tam bakımsız jel akü ve 8 metre boyunda galvaniz direk kullanılacak.

15 Ekim 2014 günü saat 11:00'de Ümraniye Belediye Başkanlığı Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek ihale için ihale dökümanı 200 TL karşılığı Belediye'nin Etüd Proje Müdürlüğü'nden temin edilebilecek.

Twitter'da
takip et

@enerjiatlasi
Enerji HaberleriYeni Eklenen Santraller