TEİAŞ Eski Genel Müdürü'nden Veda Mesajı

TEİAŞ eski genel müdürü Kemal Yıldır kurumun internet sitesi aracılığıyla bir veda mesajı yayınladı.

10.04.2015
TEİAŞ Eski Genel Müdürü'nden Veda Mesajı

31 Mart'ta yaşanan elektrik kesintileri sonrası Enerji Bakanı Taner Yıldız TEİAŞ Genel Müdürümüz sorumluluk alarak istifa etti şeklinde açıklama yapmıştı.

Kemal Yıldır, kurumun resmi internet sitesinden bir veda mesajı yayınladı.



O mesaj;

Değerli Çalışma Arkadaşlarım;

Bundan 6 yıl önce 19.10.2009 tarihinde vekalaten ve 23.08.2010 tarihinde itibaren asaleten başladığım ve 6 yıl boyunca şeref ve gururla yüklenmiş olduğum TEİAŞ Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden 06 Nisan 2015 tarihi itibarıyla ayrılmış bulunuyorum.

Bu altı yıl boyunca sizlerle birlikle çok büyük işlere imza attık. Hedeflerimiz ve ideallerimiz büyüktü. Teşekkülümüzün bütün zorlu ve kronik sorunlarını birlikte göğüsledik ve Allah'a şükürler olsun ki bunların çoğunu aşmayı başardık. Teşekkülümüzün hedeflerine ulaşması yolunda bana inandığınız ve bana verdiğiniz destek ve güven için çok teşekkür ederim. Genel Müdürünüz olarak bana göstermiş olduğunuz yakınlığı ve güveni hiçbir zaman unutmayacağım. Çok güzel çok fedakar çok samimi insanlar tanıdım. Sizleri tanıdığım ve sizlerle çalıştığım için mutluyum ve sizlere minnettarım. Ben, bu ekibin bir parçası olmaktan her zaman gurur duydum ve bu böyle kalacak. Benden taraf bir hak varsa helal ediyorum. Sizlerden de helallik diliyorum, hakkınızı helal edin.

Sizlere son sözüm, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada iyi bir planlama iyi bir proje; iyi bir proje iyi bir tesis ve iyi bir tesis iyi bir işletme mantığı içerisinde üzerinize düşen görevleri, yoğun ve özverili çalışmalarıyla en zor şartlarda bile en iyi şekilde yapma gayreti içinde, kalite güvencesi ve saygının güçlendirdiği güven ortamında, çağdaş bir yönetim anlayışı içerisinde çalışmalarınıza devam etmenizdir. Her zaman olduğu ve olacağı gibi en içten sevgilerimi iletiyorum.

Allah'a emanet olun.

Kemal Yıldır

Twitter'da
takip et

@enerjiatlasi
Enerji HaberleriYeni Eklenen Santraller