Tokat İl Özel İdaresi 1 MW Kapasiteli RES İçin İhale Düzenliyor

Tokat İl Özel İdaresi 1 MW kapasiteli rüzgar santrali için ihale düzenliyor.

29.09.2014
Tokat İl Özel İdaresi 1 MW Kapasiteli RES İçin İhale Düzenliyor

Tokat İl Özel İdaresi, kuruma bağlı olan işletme ve iştiraklerin elektik enerjisi ihityacının karşılanması amacıyla 1 MW kapasiteli rüzgar santrali ve rüzgar türbini kurulum ihalesi düzenliyor.

Kurum'a bağlı olan ilçe özel idareleri, ilköğretim okulları, il afet ve acil durum müdürlüğü gibi birimlerin elektrik enerjisi ihtiyacının karşılanması için projelendirilen çalışma ile 1 MW kapasiteli rüzgar santrali kurularak ilgili kurumların elektrik enerjisi ihtiyacı yerli ve yenilenebilir enerji kaynağı olan rüzgardan üretilecek.

Lisanssız elektrik üretimi yasası kapsamında yapılan proje şebeke bağlantılı (on-grid) olarak tasarlanmakta olup, santralde üretim fazlası olduğu zamanlarda şebekeye enerji satışı, üretim eksiği olduğu zamanlarda ise şebekeden enerji alımı ile dengeleme yapılacak.

İhale dökümanı Tokat İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Bölümü'nden 100 TL karşılığı temin edilebilecek. Açık ihale usulü yapılacak ihale için istekliler tekliflerini 14 Ekim 2014 saat 10:00'a kadar kuruma iletebilir.

Twitter'da
takip et

@enerjiatlasi
Enerji HaberleriYeni Eklenen Santraller